Το γλέντι με μπουζούκι στο κελί που… έγινε viral!

Έχουν κινητά και ανεβάζουν βίντεο στο Facebook!

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή Πρωινό, στο οποίο φαίνονται οι κρατούμενοι να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του μπουζουκιού

Παρά το γεγονός ότι τα κινητά απαγορεύονται μέσα στις φυλακές, τα βίντεο έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δηλαδή οι φυλακισμένοι που κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα, το «γλεντάνε» και κάνουν και δημόσιες αναρτήσεις!

Στο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι ήταν βίντεο ήταν «τραβηγμένο» στο κελί του Δημήτρη Λιγνάδη, χωρίς ο ίδιος να είχε «αποτυπωθεί» στο βίντεο καθώς όπως προκύπτει δεν ήταν καν το κελί στο οποίο κρατείται…!




Μετά από το ρεπορτάζ, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, προχώρησε στη λήψη πειθαρχικών μέτρων.

«Συγκεκριμένα, προχώρησε σε: 1. Επείγουσα πειθαρχική και προκαταρκτική εξέταση του συμβάντοςπου έλαβε χώρα την 7 η Ιουλίου 2022, βραδινές ώρες, στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

2. Άμεση διενέργεια έρευνας σε δύο συγκεκριμένες πτέρυγες (Ζ και ΣΤ) που σχετίζονται με το συμβάν και στις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων.

3. Άμεση απομάκρυνση και αντικατάσταση του προσωπικού που έφερε την ευθύνη της φύλαξης και επόπτευσης των εν λόγω χώρων του Καταστήματος.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής δεν ανέχεται έκνομες ενέργειες στα Καταστήματα Κράτησης και τηρεί τους κανόνες της σωφρονιστικής πολιτικής, ακριβώς όπως αυτοί ορίζονται από το Σύνταγμα και τους νόμους.»

Ο Κούγιας απειλεί με αγωγή

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας διαψεύδει την είδηση: «Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος» αναφέρει και προσθέτει ότι θα καταθέσει αγωγή κατά των παρουσιαστών ζητώντας αστρονομικό ποσό: «Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This