Σάλος στο Twitter με τη νέα ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα: «Εύγε Ζαούτη, ευχαριστούμε!»

Εξίσωση για... δυνατούς λύτες η νέα ενημέρωση για τα κρούσματα

Must Read

Αν δεν τα πηγαίνετε καλά με τα μαθηματικά, είστε καταδικασμένοι να μην μάθετε πόσα κρούσματα είχαμε αυτή την εβδομάδα. Η νέα ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας και την καταγραφή των δεδομένων της τελευταίες εβδομάδας, είναι για δυνατούς λύτες, που έχουν πιάσει χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι, προκειμένου να λύσουν την εξίσωση των κρουσμάτων.

Πλέον οι λοιμώξεις και οι νεκροί ανακοινώνονται ανά… εκατομμύριο πληθυσμού, με την ενημέρωση να είναι πιο πολύπλοκη από ποτέ.

Την περίοδο μάλιστα που παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με τον υπουργό Υγείας Θάνος Πλεύρης να «βλέπει» ξαφνικά επερχόμενη πίεση στο ΕΣΥ και το μέλος της Επιτροπής Γκίκα Μαγιορκίνη να… πέφτει από τα σύννεφα με τα νούμερα, παρά το γεγονός ότι προχώρησαν σε ξαφνική άρση όλων των μέτρων για να κάνουν διακοπές οι τουρίστες, είναι πασιφανές ότι αυτή η αλλαγή σημειώθηκε για να «καλύψουν» το μπάχαλο!

Με οργισμένες αναρτήσεις, οι χρήστες του Twitter, αντιδρούν και συγχαίρουν με ειρωνικό ύφος τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη.

https://twitter.com/theodosiagk/status/1546851190872358914

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This