Μήνυση κατά του νοσοκομείου Ρόδου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που έχασε τη ζωή του

Must Read

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του νοσοκομείου Ρόδου κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρόδου στις 21 Μαΐου 2022 με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Συγκεκριμένα, του έδωσαν αντιπυρετική αγωγή και το έστειλαν στο σπίτι του χωρίς να του κάνουν, όπως αναγράφεται στη μήνυση ούτε μια απλή αιματολογική εξέταση που θα μπορούσε να δείξει το σταφυλόκοκκο δεν έγινε.

Το παιδί χειροτέρευσε, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο Ρόδου. Ωστόσο, οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί, όπου και διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δείτε ακόμη: Ξεσπά ο πατέρας του Λευτέρη: «Τον έφτασα 16 χρονών για να τον χάσω;»

«Δεν είναι δυνατόν οι γιατροί να μην λάβουν υπόψιν τους τις ιατρικές εξετάσεις που κρατούσε η μητέρα του 16χρονου. Είχε υποβληθεί σε 4 εγχειρήσεις ο μικρός», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρίκα Κρικοπούλου και συμπλήρωσε:  «Υπήρξε ολιγωρία από το νοσοκομείο και στις δυο φορές που μεταφέρθηκε εκεί ο Λευτέρης».

Δείτε ακόμη: Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη που πέθανε αναπάντεχα στην Ρόδο: «Μας έκαναν μπαλάκι»

Ως προς την ΕΔΕ που είχε διατάξει το Υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, η κ. Κρικοπούλου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ίσως και λόγω έλλειψης διοίκησης στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Αγρέλλης είχε πει: «Εγώ θέλω να πάρω απάντηση, γιατί την πρώτη μέρα που πήγε με υψηλό πυρετό δεν του έκαναν οι γιατροί εισαγωγή; Πότε θα του έκαναν; Όταν θα πέθαινε; Το παιδί μας, το κατεβάσαμε μαζί με τη μητέρα του στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου. Περιμέναμε υπομονετικά και μας γυρνούσαν γύρω – γύρω χωρίς να δώσουν σημασία. Αυτό πιστεύω εγώ. Το είδαν το παιδάκι μας και το γυρνούσαν γύρω – γύρω και ένας το έκανε μπαλάκι στον άλλο! Τελικά καταλήξαμε στα επείγοντα πάλι στα οποία δεν έκαναν τίποτα. Ούτε αίμα δεν του πήραν!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This