Άγρια συμπλοκή σε beach bar στην Μύκονο – Συνελήφθη πρώην επαγγελματίας πυγμάχος του εξωτερικού

Must Read

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε beach bar στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να κληθεί η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να είναι υπεύθυνο για το επεισόδιο και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην επαγγελματία πυγμάχο. Μάλιστα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πέρασαν χειροπέδες και σε δύο ακόμη φίλους του. Όλοι τους είναι Γερμανοί τουρκικής καταγωγής.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το μεσημέρι μια παρέα από τρία άτομα προκάλεσε μεγάλη φασαρία στο beach restaurant, που γρήγορα κατέληξε σε συμπλοκή, λόγω και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

https://www.youtube.com/watch?v=-u1zmGdpIu0&feature=emb_logo

Σύμφωνα με μια εκδοχή που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες, η φασαρία πιθανόν ξεκίνησε όταν τα τρία αυτά άτομα άρχισαν να παρενοχλούν τα μέλη μιας άλλης παρέας για άγνωστο λόγο. Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή, με τους άνδρες να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλοτσιές.

Μάλιστα οι υπαίτιοι της συμπλοκής χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές. Τελικά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης με ψύχραιμες ενέργειες κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά και στη συνέχεια προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκείνους που είχαν τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This