Φωτιά στο Ρέθυμνο: «Μας κάψατε ελεεινοί» – Σοβαρές καταγγελίες από κάτοικο

Απίστευτες καταγγελίες από γνωστή οινοποιό

Must Read

Σοβαρές καταγγελίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η γνωστή οινοποιός Ηλιάνα Μαλίχιν, για τη φωτιά που έκαψε μεγάλες εκτάσεις στο Ρέθυμνο.

Στην ανάρτησή της η οινοποιός επιρρίπτει ευθύνες στην Πυροσβεστική και στη Νομαρχία, αναφέροντας ότι κάηκαν τρία χωριά και άνθρωποι κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους, από δύο εστίες που ήταν ελεγχόμενες:

«ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!

Δυο εστίες που ήταν πλήρως ελεγχόμενες από τις 11 το πρωί έφτασαν να κάψουν 3 χωρια. Χθες φοβήθηκα ότι θα χάσουμε τη ζωή μας προσπαθώντας να σώσουμε ότι. Η μόνη σας οδηγία ήταν η εκκένωση, χωρίς προορισμό φυσικά, στο άγνωστο…πάνω στις φωτιές. Οι μάνες έχαναν τα παιδιά. Τραγικά συμβάντα που αν δεν ζήσεις δεν μπορείς να τα πιστέψεις. Κανένα σχεδιο, καμία προστασία, στο έλεος του θεού και της τύχης μας.

Οι εθελοντές έτρεχαν και βουτούσαν στις φλόγες, οι πυροσβέστες δεν είχαν λάβει κάποια εντολη, είπαν.

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας που ειστε;;; Ούτε οι κρουνοί σας δεν έκαναν στις βανες πλήρωσης, που υποτίθεται είχατε ελέγξει εν όψη αντιπυρικής περιόδου.

Νομαρχία Ρεθύμνου ;;;

Κάψατε για πολλοστή φορά τις Μέλαμπες. Το βίος των ανθρώπων. Ποιος θα τους τα δωσει πίσω;;; Πόσα «Μάτι» θελετε για να υπάρχει πρόληψη πια;;» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This