Διαμαρτυρία κατοίκων και επαγγελματιών του κέντρου στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται προς το δημαρχείο της Αθήνας.

Must Read

Οι επαγγελματίες και κάτοικοι της Αθήνας εξέθεσαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την εγκληματικότητα στις γειτονιές. Από την πλευρά της η Αστυνομία αναγνωρίζει ότι τα αιτήματα των Αθηναίων είναι πολύ σοβαρά. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο της Αθήνας.

«Έχουμε στείλει εκατοντάδες emails στην ΓΑΔΑ. Δεν μπορούμε πλέον να λειτουργήσουμε τις επιχειρήσεις μας και όσοι ζούμε εδώ φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Βρίσκουμε στις πόρτες μας από κατσαβίδια μέχρι τραπεζομάχειρα, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών μπροστά στα μάτια μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Με τους δεκάδες επαγγελματίες και κατοίκους του κέντρου της πρωτεύουσας συζητούν μέχρι αυτή την ώρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Καλταμπάνης, ο Αναπληρωτης ΓΑΔΑ, Ταξίαρχος, κ. Σκούρας και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος, κ. Μιχαηλίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This