Κόρινθος: Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο κολλητός φίλος της 18χρονης Αναστασίας

«Είναι σαν να ζω το ίδιο πράγμα»  λέει απαρηγόρητη η γυναίκα

Must Read

Σε απέραντη θλίψη έχει βυθιστεί η Κόρινθος μετά το σοκαριστικό τροχαίο με θύματα την 18χρονη Αναστασία και τον 16χρονο φίλο τους.

Σε λίγες ώρες είναι η κηδεία της 18χρονης Αναστασίας και συγκλονίζει η μητέρα του κολλητού της άτυχης κοπέλας. «Η Αναστασία ήταν κολλητή με τον γιο μου. Ο γιος μου έφυγε σε τροχαίο με αυτοκίνητο πριν ενάμιση χρόνο, όταν ήταν, 18 χρονών, όπως και η Αναστασία. Την ήξερα πολύ καλά την κοπέλα» είπε στο newsit.gr η Αλεξία Γόγολα.

«Εγώ όταν έμαθα ότι έφυγε το κορίτσι έβαλα τις φωνές, είναι σαν να ζω το ίδιο πράγμα. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τον είχε δει και στον ύπνο της» είπε με αβάσταχτο πόνο η γυναίκα.

Πρίν γίνει το τροχαίο, «το κορίτσι ήταν στο Βραχάτι, εκεί βρήκε όλους τους φίλους της, όπως και τον γιο μου τον μεγάλο, τους χαιρέτησε, μίλησαν και το πρωί έγινε αυτό. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Τα άλλα παιδιά δεν τα γνώριζα» καταλήγει η κα Γόγολα.

Διαβάστε ακόμη:

Τροχαίο στην Κόρινθο: Χειρουργήθηκε ο 15χρονος που πήρε κρυφά τα κλειδιά του οχήματος – Εκτός κινδύνου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This