Περίεργη η εμμονή της Βούλας Πατουλίδου για τη χαβουζοποίηση της Θεσσαλονίκης

Απίστευτα πράγματα…

Must Read

Ολυμπιακό… ρεκόρ στη χαβουζοποίηση βάλθηκε να κάνει η Βούλα Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκαλύπτει διοικητική πράξη της 10ης Φεβρουαρίου 2022 και εκθέτει ανεπανόρθωτα την αντιπεριφερειάρχη.

Όπως αναγράφεται σε αυτήν, υπάρχει αδειοδότηση συγκεκριμένου επιχειρηματία, ώστε να μπορεί μεταφέρει από οποιαδήποτε επαγγελματική του δραστηριότητα ανά την Ελλάδα επικίνδυνα υγρά απόβλητα σε μια παρωχημένης τεχνολογίας εγκατάσταση (διαχωριστήρα) μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Να σημειώσουμε εδώ ότι η μεθοδολογία του διαχωριστήρα έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από τα λιμάνια και όχι μόνο επειδή ήταν παρωχημένη. Όμως, όπως αποδεικνύεται,  οι διαχωριστήρες όχι μόνο δεν αποσύρονται, αλλά αναβαθμίζονται κιόλας.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής: Γιατί η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τιμωρήσει τους πολίτες με μια χαβούζα κάτω από τη μύτη τους; Και συνοδεύεται από την απορία: Γιατί τέτοια εμμονή;

Εξηγούμε: Στις 3 Μαΐου 2022 ο συντονιστής αποκεντρωμένης διοίκησης ακύρωσε κατόπιν προσφυγής κατοίκων την «πρωτοβουλία» της Βούλας Πατουλίδου, αλλά εκείνη μέσα σε ελάχιστες μέρες επανεξέδωσε μια πράξη όμοια με εκείνη που ακυρώθηκε!

Βάσει έγκυρων πληροφοριών, από το σώμα των πράξεων αυτών δεν προκύπτει πουθενά ότι για τη χαβουζοποίηση του λιμένα Θεσσαλονίκης έχει συναινέσει ο φορέας που τον διαχειρίζεται.

Όσο για το… κερασάκι στην τούρτα που επίσης προκαλεί διάφορους συνειρμούς και απορίες:

Στην οργανική μονάδα της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης που δίνει τις αδειοδοτήσεις, έχει τοποθετηθεί στενή εξ αίματος συγγενής υπαλλήλου του Οργανισμού, υπεύθυνου για το περιβάλλον, ενώ ο φορέας διαχείρισης δεν περιλήφθηκε καν στις κοινοποιήσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This