Τρία μέτωπα φωτιάς στη Σαλαμίνα – Οι φλόγες πλησιάζουν τα σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και το Κέντρο Υγείας

Εκκενώσεις και στη Σαλαμίνα - Εμπρησμό «βλέπει» ο δήμαρχος

Must Read

Με τριπλό πύρινο μέτωπο δίνουν μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική οι τρεις πυρκαγιές ξέσπασαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το πρώτο μέτωπο μαίνεται στον λόφο Πατρίς, κοντά στο θέατρο, το δεύτερο στην περιοχή Ανεμόμυλοι και το τρίτο στην περιοχή Σαμάρι, λίγο μετά τις 18:00 της Τρίτης.

Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο τύπου ΑΒ 214.

Μήνυμα από το 112

Με μήνυμα του 112 οι κάτοικοι κλήθηκαν να εκκενώσουν τις περιοχές πρόποδες του Ευριπίδειου Θεάτρου, Αγίου Νικολάου, Αγίου Θεράπωντος και να κατευθυνθούν προς Παραλία Ακτή Καραϊσκάκη. Την ίδια πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώνεται και το Κέντρο Υγείας. 

Κάτοικοι της περιοχής γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η φωτιά καίει κοντά στα Λύκεια, ενώ υπήρξαν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αφήνει υπόνοιες για εμπρησμό, καθώς όπως λέει, δεν είναι τυχαίο ότι ξέσπασαν τρεις φωτιές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: «Είδαμε το ένα μέτωπο, και ξαφνικά το άλλο» σχολίασε και πρόσθεσε: «Αυτή την εικόνα έχω, τρία διαφορετικά μέτωπα, δίπλα στο κέντρο της πόλης, έχουμε δώσει εντολή εκκένωσης για να μην έχουμε προβλήματα. Λίγες δεκάδες μέτρα είναι η φωτιά μακριά από τα σπίτια. Δεν έχουμε εικόνα ακόμα για καμένα σπίτια ή αυτοκίνητα. Ο στόχος είναι να εκκενωθεί η περιοχή εγκαίρως για την ασφάλεια του κόσμου. Δεν με προβληματίζει το τριπλό μέτωπο είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Είδαμε φωτιά το ένα μέτωπο και αμέσως απέναντι στον άλλο λόφο ξέσπασε η άλλη».







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This