«Όρνια» για γεροντάκια! «Εφαγαν» 322.291 ευρώ

55χρονη με άτομα που κατηγορούνται για το γηροκομείο- κόλαση στα Χανιά «έγδυσε» ζευγάρι ηλικιωμένων

Must Read

Θύμα απάτης από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση του γηροκομείου-κολαστηρίου στα Χανιά, όπου φέρεται ότι έχασαν τις ζωές τους δεκάδες ανυπεράσπιστα γεροντάκια, έπεσε μια ηλικιωμένη, η οποία είδε χιλιάδες ευρώ να κάνουν φτερά από τους λογαριασμούς της!

Για την απάτη σε βάρος της άτυχης γυναίκας, «εγκέφαλος» της οποίας είναι μια 55χρονη ιδιοκτήτρια γραφείου ευρέσεως εργασίας, έχουν κατηγορηθεί η 68χρονη ήδη προφυλακισμένη για την υπόθεση του γηροκομείου «φυλακή» και άλλα τρία άτομα που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής ομάδας, απάτη κατ’ εξακολούθηση, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αφού φέρεται ότι απέσπασαν από το θύμα το συνολικό ποσό των 322.291 ευρώ!

Η περιπέτεια της 70χρονης ξεκίνησε το 2019, όταν απευθύνθηκε στο γραφείο της 55χρονης ζητώντας να της βρει οικιακή βοηθό για να φροντίζει την ίδια και τον σύζυγό της που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η ιδιοκτήτρια του γραφείου φέρεται ότι είπε στο ηλικιωμένο ζευγάρι ότι θα του έβρισκε σύντομα οικιακή βοηθό και πήρε ως αντάλλαγμα 2.500 ευρώ χωρίς να τηρήσει την υπόσχεσή της. Hταν, όμως, τέτοια η εμπιστοσύνη που είχε εμπνεύσει στην ηλικιωμένη, που κατάφερε να την πείσει ότι η καλύτερη λύση για τον σύζυγό της θα ήταν να φιλοξενηθεί στο γηροκομείο, το οποίο είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα για τα… μεσαιωνικά βασανιστήρια που υπέμεναν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοί του!

Ταυτόχρονα, η ιδιοκτήτρια του γραφείου ευρέσεως εργασίας, η οποία φέρεται ότι είχε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια της δομής-κολαστήριο, έπεισε τον ηλικιωμένο να της κάνει πληρεξούσιο, με αποτέλεσμα να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του ζευγαριού. Η ίδια ισχυριζόταν ότι χρειαζόταν το πληρεξούσιο για να βοηθά την ηλικιωμένη με τις τυπικές διαδικασίες, ωστόσο με την κάρτα του θύματος έκανε αναλήψεις ποσών ύψους 1.500 ευρώ, ακόμα και μέρα παρά μέρα! Παράλληλα, κατηγορείται ότι σε συνεργασία με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους πούλησε και ένα ακίνητο της ηλικιωμένης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This