Πυροσβέστες έσωσαν το σπίτι του και τού ζήτησαν συγγνώμη με σημείωμα – «Βούρκωσα» λέει ο ιδιοκτήτης

Συγκινημένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Must Read

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση προχώρησαν πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες στα Μέγαρα προκειμένου να σώσουν το σπίτι ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε. 

Οι πυροσβέστες προκειμένου να μπουν στο σπίτι για να τη φωτιά, έσπασαν την πόρτα και φεύγοντας άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη: «Συγγνώμη για την πόρτα έπρεπε να μπούμε μέσα», έγραψαν στο σημείωμα.

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Λάμψας μιλώντας στο Open ευχαρίστησε τους πυροσβέστες που κατάφεραν να σώσουν την περιουσία του, ενώ όπως είπε θα βάλει σε κορνίζα το σημείωμα που του άφησαν: «Το σημείωμα ήταν όντως συγκινητικό. Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα» είπε και πρόσθεσε:

«Έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ήρθα στο σπίτι, τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Εκπληκτικά παιδιά. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας. Αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε γιατί είχαν σώσει το σπίτι, βούρκωσα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This