Φωτιές στην Ηλεία: Προσήχθη ύποπτος, αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Δύο κάτοικοι ενημέρωσαν τις Αρχές

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το βράδυ ένας άνδρας ο οποίος προσήχθη ως ύποπτος για τη φωτιά στα Άγναντα Ηλείας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητείται ακόμα ένα άτομο, που έχει συγγενική σχέση με τον προσαχθέντα.

Δύο κάτοικοι του χωριού ήταν αυτοί που προσέγγισαν τις Αρχές και τους υπέδειξαν δύο συγκεκριμένα άτομα, τα οποία φέρεται να βρίσκονταν κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις και παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους να περιορίσουν τις φλόγες!

Εν τω μεταξύ, χωρίς ενεργό μέτωπο και οριοθετημένες είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Τραγανό και Βάρδα στην Ηλεία, ενώ η φωτιά στην περιοχή Άγναντα παρουσιάζει καλή εικόνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This