Σάλτο μορτάλε: 53χρονος έπεσε από την ταράτσα του ΠΓΝ Λάρισας!

Νοσηλευόταν από χθες στην Παθολογική Κλινική

Must Read

Ο 53χρονος Γ.Μ., πρώην τοπικός σύμβουλος Δήμου της ευρύτερης περιοχής Πτελεού Μαγνησίας έβαλε, όπως όλα δείχνουν, τέρμα στη ζωή του νωρίς σήμερα το πρωί, πηδώντας από την ταράτσα (4ος όροφος) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην παθολογική κλινική του οποίου νοσηλευόταν από χθες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr λίγο μετά τις 06:00 ο άνδρας (διέμενε στο Αχιλλείο Αλμυρού), ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, βγήκε από τον θάλαμό του χωρίς να τον αντιληφθεί ουδείς και πήγε στην ταράτσα της πτέρυγας, πέφτοντας από ύψος περίπου 12 μέτρων.

Οι αστυνομικοί του τμήματος της Λάρισας δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα, ωστόσο απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και περιμένουν τώρα την ιατροδικαστική έκθεση της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This