Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: 56χρονη κομμώτρια το θύμα – Είχε ζητήσει διαζύγιο από τον 60χρονο

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει ένα από τα παιδιά τους

Must Read

Το γεγονός ότι το η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν, είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αφορμή για τη νέα στυγερή γυναικοκτονία που συνέβη σε ορεινό χωριό του Ρεθύμνου στην Κρήτη, όπου ο δράστης καταμακέλεψε τη σύζυγό του μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε τρία (ή τέσσερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ) ενήλικα παιδιά, ενώ η τραγική ειρωνεία, είναι το γεγονός πως μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει το ένα από αυτά.

Η αδικοχαμένη 56χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το πρωί της Κυριακής στο χωριό Άνω Μαλάκι, στο Ρέθυμνο, ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε ο 31χρονος γιος τους, ο οποίος, επιστρέφοντας σπίτι, αντίκρισε το φρικιαστικό θέαμα – την 56χρονη μητέρα του να κείτεται μπρούμυτα στην κουζίνα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τραύματα στο λαιμό. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, στον 31χρονο τηλεφώνησε ο δράστης, ομολογώντας πως σκότωσε τη μητέρα τους.




Με το που πληροφορήθηκαν το περιστατικό, οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του, ο γυναικοκτόνος παρουσιάστηκε από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμου και στη συνέχεια υπέδειξε στις αρχές πού είχε το μαχαίρι του εγκλήματος. Ο δράστης, αφού ομολόγησε την πράξη του, κρατείται, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο τόπος του εγκλήματος

Σύμφωνα δε με τα όσα λέει στο newsit.gr άνθρωπος που τους γνώριζε, η 56χρονη «ήταν κομμώτρια. Ήταν μια εργατική, ευγενική και ήσυχη γυναίκα. Πριν από 15 ημέρες περίπου, είχαν χαρές, πάντρεψαν τον έναν από τους γιους τους».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη νέα γυναικοκτονία:

«Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης. Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».




*πηγή φωτό 56χρονης: cretapost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This