Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβε αλλοδαπούς μέσα στο αυτοκίνητο

Ο διακινητής προσέκρουσε σε περιπολικό και συνελήφθη

Must Read

Στη σύλληψη 20χρονου που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς μέσα στο αυτοκίνητό του προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα αστυνομικοί ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 20χρονος διακινητής αγνόησε το σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες κινήθηκε αντίθετα σε οδό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Κατόπιν, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον νεαρό δράστη, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, τρεις από αυτούς στο πορτ μπαγκάζ. Κανείς εξ αυτών δεν είχε έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάα, ενώ παράλληλα ερευνάται σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This