ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤρένο εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι επειδή ξεχάστηκαν – Λίγο πριν συγκρούστηκε με αγελάδα

Τρένο εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι επειδή ξεχάστηκαν – Λίγο πριν συγκρούστηκε με αγελάδα

Ξέχασαν τα κλειδιά

Μία απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε περίπου 200 επιβάτες του τρένου 521, που έφυγε από το Λιανοκλάδι λίγο πριν τις 07:00 για την Αθήνα.

Μισή ώρα μετά την αναχώρησή της από το Λιανοκλάδι, στον παλιό σταθμό του Ελευθεροχωρίου, το τρένο συγκρούστηκε με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν τεχνικοί του ΟΣΕ και μετά από έλεγχο το τρένο συνέχισε το ταξίδι του.

Όμως, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, λίγο πριν μπει στον σταθμό της Τιθορέας, έφυγε από τα κλειδιά και εκτροχιάστηκε καθώς -όπως σημειώνουν οι επιβάτες- «είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή με συνέπεια το τρένο να βρεθεί έξω από τις ράγες».

Αυτήν τη στιγμή οι επιβάτες παραμένουν στον σταθμό της Τιθορέας και περιμένουν να φτάσει το «Λευκό Βέλος» προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης