Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης Γεωργίας

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τρεις μαχαιριές σε λαιμό, πλάτη και χέρια

Must Read

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί ολόκληρη η Κρήτη μετά την άγρια δολοφονία μίας γυναίκας, η οποία δέχτηκε μοιραία για τη ζωή της χτυπήματα με κουζινομάχαιρο, από τον ίδιο της τον άντρα! Την Πέμπτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Σήμερα σε κλίμα οδύνης στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία της 56χρονης Γεωργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την οικογενειακή τραγωδία που συντάραξε την τοπική κοινωνία. Μάλιστα, η συγκεκριμένη οικογένεια ζούσε στιγμές χαράς και ευτυχίας, καθώς πριν από περίπου 15 μέρες, πάντρεψε έναν από τους τρεις της γιους. Εκτός από τους τρεις γιους, η οικογένεια έχει και μία κόρη, που βρίσκεται και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, όπως είπαν κάτοικοι του χωριού, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την τραγωδία αυτή, αλλά και τη μεγάλη τους έκπληξη, καθώς κανείς δε γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της άτυχης Γεωργίας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τρία ήταν τα μοιραία χτυπήματα, στον λαιμό, που δέχθηκε με μαχαίρι η άτυχη γυναίκα. Ωστόσο φαίνεται πως δέχθηκε κι άλλες μαχαιριές τόσο στην πλάτη, όσο και στα χέρια. «Τουλάχιστον τρία (σ.σ.: ήταν τα χτυπήματα). Επειδή ήταν μεγάλες σε έκταση οι κακώσεις, δεν μπορεί να γίνει επί του παρόντος εκτίμηση ακριβής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης και πρόσθεσε ότι το θύμα έφερε ακόμη δύο τραύματα από μαχαιριές στην πίσω πλευρά του σώματος και τέσσερα αμυντικά τραύματα στα πάνω άκρα. Η ιατροδικαστική έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μοιραίο πρωινό της περασμένης Κυριακής 31 Ιουλίου ήταν μαζί με τον γιο τους στο σπίτι. Όταν ο γιος τους έφυγε από το σπίτι, ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ του ίδιου και της γυναίκας του. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η γυναίκα του ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά σε βάρος του. Υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα. Η γυναίκα του προχώρησε σε λεκτική και σωματική επίθεση σε βάρος του, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, με αποτέλεσμα εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο και έστρεψε πάνω της. Από το σημείο εκείνο και μετά, όπως είπε, δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του και το φονικό μαχαίρι. Σύμφωνα με την περιγραφή του, μετέβη στο σπίτι τού αδελφού του, όπου και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιο τού δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί. Ο γιος βρήκε τη μητέρα του πεσμένη κάτω στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος, και σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο συζυγοκτόνος λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, όπου ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Σκότωσα τη μάνα σου. Έλα σπίτι» είπε ο δολοφόνος στον γιο του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This