Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Ζητούσαν 15 ευρώ την ημέρα από μετανάστες για διαμονή και διατροφή σε διαμέρισμα

Τους μετέφεραν από τα σύνορα με κλεμμένο Ι.Χ.

Must Read

Ένα ακόμη κύκλωμα διακίνησης μεταναστών εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συνελήφθησαν δύο άνδρες που διακινούσαν αλλοδαπούς οι οποίοι εισήλθαν παράνομα εστην Ελλάδα, από τον Έβρο, ενώ τους παρείχαν στέγη και διατροφή επί πληρωμή.

Πρόκειται για δύο άνδρες από την Παλαιστίνη, 17 και 34 ετών, οι οποίοι φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου, ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί δέκα μέρες νωρίτερα από τη Σερβία.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν 16 πρόσφυγες και μετανάστες, από τη Συρία και την Παλαιστίνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε ο 34χρονος με την οικογένειά του, ενώ οι αλλοδαποί πλήρωναν καθημερινά 15 ευρώ, έκαστος, για ύπνο και φαγητό.

Τους αλλοδαπούς είχε μεταφέρει δύο 24ωρα νωρίτερα ο 17χρονος, με όχημα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο προς τη Θεσσαλονίκη. Οι δύο Παλαιστίνιοι οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This