Έγκλημα στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για να μην βγει από τα σύνορα ο δράστης!

Τα τελευταία στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης Νικολέτας, καθώς ο ιατροδικαστής βρήκε στα νύχια και τα δάχτυλα της 17χρονης, γενετικό υλικό του δράστη!

Είναι πλέον σίγουρο ότι η 17χρονη έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεφύγει από τα χέρια του δολοφόνου της. Αντιστάθηκε, προσπάθησε να γλυτώσει και να ξεφύγει από τη μανία του, ο οποίος με μένος και χωρίς έλεος τη σκότωσε με φρικαλέο τρόπο. Τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Περιστέρι. Βασικός ύποπτος παραμένει ο 22χρονος φίλος της από το Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε μόλις 36 ώρες. Είναι μάλιστα η 8η που καταγράφεται μέσα στο 2022.

Από τις καταθέσεις συγγενών και φίλων της άτυχης κοπέλας, οι αστυνομικοί συμπεραίνουν ότι ο σύντροφος της 17χρονης τη ζήλευε έντονα, και πιθανότητα η ίδια του είχε ζητήσει να χωρίσουν και να φύγει ο ίδιος από το σπίτι. Μέσα από τα λόγια των οικείων διαφαίνεται η σχέση του ζευγαριού περιελάμβανε ατέλειωτους τσακωμούς.

Άφαντος ο 22χρονος

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 22χρονου έχουν σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και σε μεθοριακούς σταθμούς, αεροδρόμια και λιμάνια, για να αποτραπεί η διαφυγή του από την Ελλάδα. Οι αρχές έχουν ενεργοποιήσει το πληροφοριακό δίκτυο σε χώρους που συχνάζουν άτομα από το Πακιστάν, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Σχετικά με την υπόθεση μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος. Όπως επισήμανε, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνάνε τα σύνορα. «Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Όλα εκτυλίχθηκαν μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και η αδερφή της έφυγαν από το σπίτι προκειμένου να εργαστούν σε κατάστημα πώλησης έτοιμων τροφίμων. Τότε ο 22χρονος φαίνεται ότι πήγε στο διαμέρισμα και στη συνέχεια γράφτηκε η τραγωδία. Ο νεαρός από το Πακιστάν είχε κλειδιά του σπιτιού, κάτι που άμεσα κίνησε υποψίες στις αρχές καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο. Η μητέρα της 17χρονης καλούσε επίμονα για 3 ώρες την κόρη της από τις 18:00 το απόγευμα, χωρίς όμως εκείνη να απαντάει.

Όσο περνούσαν οι ώρες, η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί και η μικρότερη αδερφή της 17χρονης μαζί με τον σύντροφο της μητέρας από τη Συρία, πήγαν στο σπίτι και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη κοπέλα ήταν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, χωρίς την μπλούζα της. Φορούσε ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Διαβάστε ακόμα:

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα! Τη σκότωσε ο Σάνι» – Σε σοκ ο πατέρας της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This