Φθιώτιδα: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Φρίκη με το πτώμα ενός άνδρα

Must Read

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν το πτώμα ενός 71χρονου μέσα στο σπίτι του στη Μεσοποταμία Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης στην Φθιώτιδα, σε προχωρημένη σήψη. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος είχε μέρες να φανεί στη γειτονιά και η δυσάρεστη μυρωδιά που αναδυόταν από το σπίτι του, ώθησε τους κατοίκους να ειδοποιήσουν το ΑΤ Σπερχειάδας.

Αστυνομικοί βρήκαν τον άτυχο άνδρα σε προχωρημένη σήψη, πεσμένο στο πάτωμα. Ο θάνατός του πιθανόν προήρθε από παθολογικά αίτια, ή από το χτύπημα πέφτοντας στο πάτωμα.

Το σπίτι δεν έδειχνε σημάδια παραβίασης και από τους αστυνομικούς αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This