«Εγώ έκανα το καθήκον μου» – Ο γιατρός της Τζωρτζίνας απαντά στη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου

«Την κράτησα στη ζωή μαζί με την ομάδα μου»

Must Read

Μήνυση κατά του Ανδρέα Ηλιάδη, του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (στο Ρίο) και γιατρού της Τζωρτζίνας, κατέθεσαν το πρωί η μητέρα (Ελένη) και η αδελφή (Δήμητρα) της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αφορμή δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την εννιάχρονη, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.




Με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 ο κ.Ηλιάδης σχολίασε την εξέλιξη αυτή λέγοντας πως έκανε το καθήκον του και πως κράτησε στη ζωή την Τζωρτζίνα όταν έδινε τη μάχη της διασωληνωμένη επί ένα μήνα στη ΜΕΘ Παίδων.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», είπε χαρακτηριστικά.




«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», υποστηρίζουν από την άλλη οι συγγενείς της Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This