Ο αγώνας ζωής του Παναγιωτάκη

Συγκινεί ο πατέρας του

Must Read

Τη στήριξη των συμπολιτών τους ζητούν οι γονείς του 5χρονου Παναγιώτη από την Κοζάνη, Ακης Αναστασιάδης και Ελενα Ταυρή, προκειμένου να τον βοηθήσουν να συνεχίσει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ενα παιδί χωρίς παχύ έντερο, χωρίς ειλεοτυφλική βαλβίδα και χωρίς μέρος του τελικού ειλεού του και με συχνή βακτηριδιακή υπερανάπτυξη είναι καταδικασμένο να δώσει μια μεγάλη μάχη για να μπορέσει ίσως κάποια στιγμή να σταθεροποιηθεί κάπως στη ζωή του. Και ο Παναγιώτης μας δυστυχώς έως τώρα μόνο επιπλοκές έχει και σοβαρά θέματα, τα οποία χρήζουν συχνές νοσηλείες» γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας του μικρού, εξηγώντας την κατάσταση της υγείας του 5χρονου.

Η μεγάλη περιπέτεια της υγείας του μικρού άρχισε τη δεύτερη μέρα της γέννησής του. Μέσα στους πέντε πρώτους μήνες της ζωής του αναγκάστηκε να κάνει πέντε σοβαρά και πολύωρα χειρουργεία. Οπως αναφέρει, δεν είναι ευχάριστο να ζητά δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί του και εύχεται κανένας πατέρας να μην έρθει στη θέση του.

«Πιστέψτε με, είναι τόσο δύσκολο για την ψυχή του και για το μέσα του να το κάνει… Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι, αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου, θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα. Ο Παναγιώτης μας έχει σοβαρά θέματα υγείας, τα οποία μόνοι μας δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και δεν μπορούμε χωρίς τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας να του δώσουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα και συ, Ηρωά μου, θα μπορέσεις να (γίνεις) καλά και να γνωρίσεις όλα αυτά που κάνουν τα άλλα παιδιά» δηλώνει.

Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη, μπορούν να κάνουν κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, με τα παρακάτω στοιχεία: IBAN: GR3901716140006614140428400, BIC: PIRBGRAA, όνομα: Ελένη Ταυρή, αιτιολογία: Δωρεά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This