Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης των Αστυνομικών Διευθυντών

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 9 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2019, σε δύο δεκαήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Σχολείο συμμετείχαν συνολικά 92 Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και 3 Αξιωματικοί αντίστοιχου βαθμού της Αστυνομίας Κύπρου, ενώ σκοπός του Σχολείου ήταν να παράσχει στους συμμετέχοντες την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντά τους.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονου τρόπου διοίκησης (management), ηγεσίας, οργάνωσης και λειτουργίας Υπηρεσιών, επικοινωνίας, μετανάστευσης, τρομοκρατίας, εγκλήματος στο κυβερνοχώρο, διαχείρισης κρίσεων, διαχείρισης πληροφοριών, ενώ πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στην έναρξη των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Τις τελετές λήξης των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών.
Παρέστησαν επίσης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας, η κα Χριστίνα Μελετιέ, Αξιωματικός Σύνδεσμος της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς και άλλοι επιτελείς Αξιωματικοί.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ