Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης των Αστυνομικών Διευθυντών

Must Read

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 9 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2019, σε δύο δεκαήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Σχολείο συμμετείχαν συνολικά 92 Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και 3 Αξιωματικοί αντίστοιχου βαθμού της Αστυνομίας Κύπρου, ενώ σκοπός του Σχολείου ήταν να παράσχει στους συμμετέχοντες την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντά τους.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονου τρόπου διοίκησης (management), ηγεσίας, οργάνωσης και λειτουργίας Υπηρεσιών, επικοινωνίας, μετανάστευσης, τρομοκρατίας, εγκλήματος στο κυβερνοχώρο, διαχείρισης κρίσεων, διαχείρισης πληροφοριών, ενώ πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στην έναρξη των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Τις τελετές λήξης των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών.
Παρέστησαν επίσης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας, η κα Χριστίνα Μελετιέ, Αξιωματικός Σύνδεσμος της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς και άλλοι επιτελείς Αξιωματικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This