Οι άνθρωποι της Άγκυρας στη Θράκη μιλούν για «επιρροή του βαθέος κράτους» στη διακυβέρνηση της Ελλάδας

Έπιασε δουλειά εντός των τειχών η τουρκική προπαγάνδα

Must Read

Ένα από τα φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας, η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)» προχώρησε σε μια ακόμη πρόκληση, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο φυσικά όχι τον ίδιο, αλλά τη δυσφήμηση της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος».

Απόδειξη, πάντως, του τι προωθεί η συγκεκριμένη Ομοσπονδία είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιούν την δήθεν «σημαία» της… αυτόνομης Δυτικής Θράκης, που εδώ και δεκαετίες ονειρεύεται η Άγκυρα.

Ο γνωστός «άνθρωπος» της Άγκυρας και της προπαγάνδας της, ο Πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)», Χαλίτ Χαμπίμπογλου έκανε την εξής ανάρτηση:

«Αν δεχτούμε ότι οι υποκλοπές έγιναν εν αγνοία του Μητσοτάκη, υπό τις συνθήκες που οι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να ακούσουν έναν αρχηγό κόμματος εν αγνοία του πρωθυπουργού της χώρας, τα στελέχη που ονομάζουμε βαθύ κράτος θα είναι στην περιοχή μας. Το ερώτημα τι άλλο κάνει στη χώρα μας έρχεται στο μυαλό».

Το ότι η προκλητική αναφορά προέρχεται από ένα άνθρωπο τα «αφεντικά» του οποίου επιτηρούν καθημερινά τα τηλέφωνα όλων, μπλοκάρουν κατά το δοκούν τα κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ και απαγορεύουν και τιμωρούν κάθε κίνηση και αναφορά που κριτικάρει τον Ταγίπ Ερντογάν, μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον θράσος.

*Με στοιχεία από thracenews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This