Μαγιορκίνης εκτός τόπου και χρόνου!

Must Read

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης έχει αποδείξει εδώ και πολύ καιρό πως είναι κατώτερος των περιστάσεων και ανίκανος να διαχειριστεί τη θέση του άτυπου επικεφαλής της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

Ωστόσο, χθες ο επίκουρος καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ ξεπέρασε τον εαυτό του και απέδειξε πως όχι μόνο είναι ανεπαρκής, αλλά κυρίως ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική.

Παρά το γεγονός πως μέσα στον Ιούλιο είχαμε εκτίναξη θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού, νέο κύμα πίεσης στα δημόσια νοσοκομεία με έκρηξη εισαγωγών και χιλιάδες νέα κρούσματα, που έκαναν τους τουριστικούς προορισμούς να βράζουν, ο Γκίκας Μαγιορκίνης βγήκε χθες και ισχυρίστηκε ότι «προβλέφθηκε σωστά η πορεία του κορωνοϊού».

Προφανώς, ακολουθώντας τη στρατηγική του αυτοθαυμασμού που τηρεί με συνέπεια η κυβέρνηση ο καθηγητής ένιωσε άνετα να πει πως, επειδή δεν πιέστηκαν οι ΜΕΘ, οι προβλέψεις και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης στη μάχη κατά του κορονοϊού λειτούργησαν στην εντέλεια.

Συνεπώς, ο κ. Μαγιορκίνης -που, απ’ όσο τουλάχιστον θυμόμαστε και… γράφει ακόμη η «ταυτότητά» του, δεν είναι πολιτικός, αλλά επιστήμονας- υποστηρίζει πως οι 1.411 θάνατοι που είχαμε από τις 11 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου ήταν εντός του… προγραμματισμού της κυβέρνησης. Φυσικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φαίνεται ότι ήταν στον προγραμματισμό του υπουργείου Υγείας και το να πλημμυρίσουν ξανά τα νοσοκομεία από τις εισαγωγές και να μετατραπούν σε εστίες υπερμετάδοσης.

Απίστευτα πράγματα σε μια απίστευτη χώρα από μια επίσης απίστευτη επιστημονική κοινότητα, η οποία, δυστυχώς, ακόμα και σήμερα ανέχεται να εκπροσωπείται από επιστήμονες του βεληνεκούς του Γκίκα Μαγιορκίνη. Η διαχείριση της πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα και σχέδιο. Δυστυχώς, κυβέρνηση και επιτροπή στερούνται και τα δύο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This