«Μου έδωσε σφαλιάρα, με έπιασε από το λαιμό! Με τσούζει από τον ιδρώτα το σημάδι», λέει τώρα ο 34χρονος με το κατσαβίδι!

Δικηγόρος 26χρονης στο Βόλο: «Μια εβδομάδα πριν είχε έρθει η αστυνομία γιατί την χτυπούσε στην αυλή»

Must Read

Ο 34χρονος Αλβανός που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι μέσα στο σπίτι τους στο Βόλο και την κακοποιούσε συστηματικά, δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν και τα όσα έχουν συμβεί με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, αρνούμενος τα πάντα.

Μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε το πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, η οποία κατέληξε στην καταδίκη του από το δικαστήριο (σ.σ. παρότι έκανε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος) και κατηγορεί για τα πάντα το θύμα:

«Ξεκίνησε για έναν καφέ, όπως ξεκινούσε πάντα ο καυγάς, για έναν καφέ. Επειδή δεν της άφησα λεφτά. Το μόνο που έκανα, την τράβηξα αυτή για να ανοίξω την πόρτα. Με το που την τραβάω για να φύγει μου δίνει μια σφαλιάρα, ήταν η πρώτη σφαλιάρα που έδωσε αυτή, όχι εγώ και με πιάνει από το λαιμό. Και άμα σου δείξω τώρα εδώ (σ.σ. απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο), δεν ξέρω αν φαίνεται, εδώ ακριβώς εδώ ένα σημάδι που τρεις μέρες που κοιμάμαι, τσούζει από τον ιδρώτα. Μπαίνει μέσα στο σαλόνι, ανοίγει τα παράθυρα, ανοίγει παντζούρια και αρχίζει να φωνάζει ‘βοήθεια’ για να ακούει η γειτονιά ότι εγώ τη δέρνω εκείνη την ώρα. Και το μόνο που της είπα ήταν ‘μη φωνάζεις θα μας ακούσουν οι άλλοι’. Αυτό, αυτή το’κανε, δεν ξέρω γω τι το΄κανε και λέει ‘θα σε κάνω όπως πήγανε οι άλλοι’».




Σε ερώτηση αν αυτός της είπε ότι θα πάθει όσα έπαθαν οι άλλες γυναίκες που δείχνει η τηλεόραση, ο 34χρονος απάντησε, μιλώντας και για το κατσαβίδι με το οποίο φέρεται να απείλησε την 26χρονη:

«Όχι, προς Θεού. Και αυτά που βγήκε και είπε ότι ήταν και το παιδί μπροστά δεν ισχύουν, το παιδί ήταν μέσα στο δωμάτιο. Το κατσαβίδι αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και ούτε ήταν το κατσαβίδι η αιτία ότι θα σε σκοτώσω, ότι την απείλησα. Καταδικάστηκα για το πρώτο που είπε ότι της έσπασα το δάχτυλο».

Όσο για την υπόθεση με το σπασμένο δάχτυλο της 26χρονης, ο 34χρονος είχε κι εκεί να δώσει τη δική του… παιχνιδιάρικη εκδοχή:

«Όπως παίζαμε κατά λάθος ο αντίχειράς της μπήκε στην παλάμη μου και γύρισε. Δεν είναι σπάσιμο, για να σπάσει ένα δάχτυλο πρέπει να ουρλιάζεις τρεις εβδομάδες. Ποτέ στη ζωή μου δεν την έχω απειλήσει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω σηκώσει χέρι. Δεν ξέρω τι θέλει να καταφέρει».

Κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα στην 26χρονη: «Αυτή τη στιγμή εγώ κοιμάμαι στα παγκάκια. Από μένα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, εγώ έχω πάρει την απόφασή μου, αυτή τη ζωή της κι εγώ τη ζωή μου».

«Μια εβδομάδα πριν είχε έρθει η αστυνομία γιατί την χτυπούσε στην αυλή»

Από την πλευρά της, η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης μίλησε στην ΕΡΤ για τα όσα περνούσε η νεαρή γυναίκα και αποκάλυψε πως προ ημερών, οι γείτονες είχαν καλέσει την αστυνομία, επειδή ο 34χρονος τη χτυπούσε στην αυλή του σπιτιού τους.

«Δυστυχώς πάντα η βία κλιμακώνεται. Δυστυχώς πάντα είχε αυτή την συμπεριφορά. Μια εβδομάδα πριν είχε έρθει η αστυνομία, με κλήση των γειτόνων, γιατί την χτυπούσε στην αυλή. Μετά τη δημοσιότητα που έχει λάβει αυτό ο δράστης της κοπέλας και πατέρας του παιδιού είναι αμετανόητος. Ζητάει ο δράστης να γίνουν τα πράγματα όπως ήταν, δηλαδή ξύλο, βία, απειλή και κακοποίηση».




Σύμφωνα με την κ.Ανάσογλου, θα ακολουθήσουν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή για να κρατήσουν μακριά από την πελάτισσά της τον 34χρονο που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών  με τριετή αναστολή και εφέσιμη, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Η 26χρονη φοβάται να γυρίσει σπίτι της είπε η δικηγόρος και πρόσθεσε: «Η κοπέλα θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται για να έχει ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Το κορίτσι βρίσκεται με το παιδί τους που είναι έντρομο ακόμα, ενώ ο δράστης δεν δείχνει να συνειδητοποιεί τι έχει γίνει. Είναι λογικό να νιώθει ανασφάλεια. Χρειάζεται προστασία και μόνιμη διαμονή. Το κορίτσι αυτό προσπαθεί με μεγάλη αξιοπρέπεια να σταθεί στα πόδια του θα παρακαλούσα από την Πολιτεία, εφόσον έδειξε αυτό το άμεσο ενδιαφέρον, να υλοποιηθεί μια πιο μόνιμη κατάσταση. Να ζήσει με αξιοπρέπεια και να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This