Ηλεία: Η φωτιά στα Λεχαινά αποκάλυψε αρχαίους κίονες

Είναι πιθανόν οι κίονες να προέρχονται από αρχαία κατοικία

Must Read

Φωτιά ξέσπασε πρόσφατα στο χωριό Σιμίζα στα Λεχαινά Ηλείας, ωστόσο τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά όπως έγινε γνωστό αποκάλυψε σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα.

Όπως αναφέρει το patrisnews, τα αρχαιολογικά ευρήματα βρέθηκαν στη θέση Πηγάδια στα Λεχαινά. Πρόκειται για δύο τμήματα αρχαίων κιόνων, που εντοπίστηκαν μέσα σε καμένη περιοχή.

Σημειώνεται πως η φωτιά εξαπλώθηκε μέχρι τις όχθες του ποταμού Πηνείου, πολύ κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας, ενώ η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας έχει ενημερωθεί ήδη για τα νέα ευρήματα. Είναι πιθανόν οι κίονες να προέρχονται από αρχαία κατοικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This