Ισπανός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό – Τον έσπασαν στο ξύλο 4 Γάλλοι στη Σαντορίνη

Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν

Must Read

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ένας Ισπανός τουρίστας, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τέσσερις Γάλλους τουρίστες στη Σαντορίνη.

Ο 33χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στα Φηρά, με τους τέσσερις νεαρούς δράστες να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και να τον ληστεύουν, αν και παραμένει άγνωστο αν αυτή ήταν η κύρια αιτία της επίθεσής τους. Λόγω της κατάστασής του, μάλιστα, ενώ αρχικά ο Ισπανός μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, κατόπιν χρειάστηκε να στηθεί αερογέφυρα, για να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα.

Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ, ενώ οι τέσσερις δράστες, ηλικίας 16 με 20 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει το λόγω της βάναυσης επίθεσής τους. Σε βάρος τους, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This