Πεθερά 29χρονου στην Άρτα: «Να τον λιανίσουν, να τον πετάξουν τον δολοφόνο, μου πήρε τον άνθρωπό μου»

«Ήρθε με το πιστόλι στα χέρια, πρώτα πυροβόλησε την κόρη μου που βρισκόταν στην κουζίνα και έπειτα άρπαξε το παιδί για να το πάρει»

Must Read

Προμελετημένο υποστηρίζει η πεθερά του 29χρονου ότι ήταν το έγκλημα στην Άρτα, με θύμα τον 75χρονο πατέρα της πρώην συζύγου του«Να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, τον δολοφόνο» είναι μερικά από τα λόγια της γυναίκας, που καλείται να ζήσει πλέον χωρίς τον αγαπημένο της.

Η ηλικιωμένη υποστηρίζει ότι ο 29χρονος είχε σχεδιάσει να κάνει κακό στην οικογένειά της. Αρχικά τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι θέλει να δει το παιδί. Η πρώην γυναίκα του και μάνα του παιδιού το δέχτηκε και τον κάλεσε να έρθει στο χωριό και να παίξουν στην αυλή.

«Τον είδα ξαπλωμένο μέσα στο αίμα και την κόρη μου από πάνω του να φωνάζει ”βοήθεια μπαμπά μου, βοήθεια το ασθενοφόρο”»

Ωστόσο, η πεθερά του ισχυρίζεται ότι ο δράστης είχε άλλο σχέδιο. Μόλις έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό του έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια άρπαξε με το ένα χέρι το παιδί από κάτω και πήγε να φύγει. Τότε τον πρόλαβε ο 75χρονος πεθερός του και τότε τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στον θώρακα και την καρδιά.

«Είχε επιστρέψει από την Άρτα, ο άντρας μου, η κόρη μου και το παιδί μαζί. Φάγαμε το μεσημέρι, και περιμέναμε τον Βασίλη να έρθει να δει το παιδί, ήταν η ώρα του. Εγώ βρισκόμουν λίγο πιο μακριά από το σπίτι και άκουσα τους πυροβολισμούς και έτρεξα πίσω να δω τι γίνεται» περιέγραψε η κ. Κωνσταντίνα και συμπλήρωσε:

«Μέχρι να φτάσω άκουγα την κόρη μου να φωνάζει “βοήθεια μπαμπά μου, βοήθεια το ασθενοφόρο”. Μόλις έφτασα, τον είδα ξαπλωμένο μέσα στο αίμα και την κόρη μου από πάνω του να φωνάζει. Ήρθε με το πιστόλι στα χέρια, πρώτα πυροβόλησε την κόρη μου που βρισκόταν στην κουζίνα και έπειτα άρπαξε το παιδί για να το πάρει. Πήγε ο άντρας μου να σώσει το εγγόνι του και τον πυροβόλησε στον θώρακα και την καρδιά. Είχε πέσει στην αυλή και είχε κατρακυλήσει στα σκαλιά. Ο δολοφόνος, αφού μας έκανε το κακό, έφυγε».

Η γυναίκα περιγράφει τη δύσκολη ζωή της κόρης της στα χέρια του 29χρονου. Όπως λέει, προκαλούσε συνεχώς επεισόδια, μεθούσε, χαρτόπαιζε και στη συνέχεια ξεσπούσε στην οικογένειά του, με αποκορύφωμα μια ημέρα που πήγε να την πνίξει.

Με δάκρυα και τρεμάμενη φωνή, η κυρία Κωνσταντίνα λέει ότι ο άντρας της δεν γυρίζει πίσω. «Έχουμε τεράστια στεναχώρια, να σαπίσει, να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, με αυτό το κακό που μας έκανε. Μου σκότωσε τον άνθρωπο που είχα μια ζωή, ο δολοφόνος. Να τον τελειώσουν, δεν με νοιάζει, ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Μας άφησε πίσω, είμαι μόνη μου, με πέντε παιδιά και έξι εγγόνια» είπε.

Δείτε ακόμη: Φονικό στην Άρτα: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη» τα πρώτα λόγια του δράστη – Το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This