Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Έσπασαν το τζάμι του ΙΧ για να απεγκλωβίσουν την 8χρονη που πέθανε από θερμοπληξία

Must Read

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του παππού της αφότου υπέστη θερμοπληξία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι, ενώ έχουν συλληφθεί οι γονείς του άτυχου κοριτσιού οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου. Η 29χρονη μητέρα και ο 27χρονος πατέρας της μικρής αναμένεται να απολογηθούν την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έπαιζε σε χώρους του καταυλισμού όταν μπήκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον παππού της και εγκλωβίστηκε. Τελικά η 8χρονη εντοπίστηκε στο κάθισμα του συνοδηγού χωρίς τις αισθήσεις της και προκειμένου να την βγάλουν έξω έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου.

Αμέσως την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”, όπου εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι γιατροί εξέφρασαν την εκτίμηση οτι ο θάνατος επήλθε από θερμοπληξία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This