Μεσσήνη: Απολογείται ο δήθεν… μετανιωμένος 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην γυναίκα του!

Δεν δέχεται τη συγγνώμη του το θύμα: «Κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου»

Must Read

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη 16/8, ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση με οξύ στην 49χρονη πρώην σύζυγό του. Ήδη, ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Θανάσης Ηλιόπουλος, επανέλαβε ότι είναι συγκλονισμένος μετά που συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του. Προσχηματική χαρακτήρισε τη δήλωση μετάνοιας του πρώην συζύγου της, το 49χρονο θύμα. «Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα» ανέφερε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλιτώσω, γιατί εκείνη την στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, ότι έπρεπε να γλιτώσω», περιγράφει η 49χρονη και συμπληρώνει: «Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι «αυτός είναι ο υπεύθυνος». Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης».

Το σχέδιο ήταν προμελετημένο;

Ο 50χρονος καθ΄ ομολογία δράστης της επίθεσης, 4:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, με νοικιασμένο αυτοκίνητο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας μαζί του πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό που είχε αγοράσει σε σούπερ μάρκετ, φτάνει στην εργασία της πρώην γυναίκας του, στο χωριό Ανάληψη κοντά στην Μεσσήνη και κρύβεται πίσω από τους θάμνους, περιμένοντας την.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραφύλαγε και μόλις έφτασε της επιτέθηκε με πανί με καυστικό υγρό στο στόμα. Με σχέδιο που φαίνεται να είχε προμελετήσει λένε οι αρχές, μετά την αιφνίδια επίθεση, ο 50χρονος εγκαταλείπει την γυναίκα να σφαδάζει από τους πόνους. Λίγα λεπτά αργότερα την βρίσκουν οι εργοδότες της και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Διαβάστε ακόμα:

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This