«Εισβολή» στο Εφετείο: Απολογείται ο 34χρονος – Ποια η διαδρομή των 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του

Άγνοια δηλώνει η πρώην σύντροφός του για τις παράνομες δραστηριότητες του πρώην παίκτη ριάλιτι

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε γύρω στις 11:30 το πρωί, ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και τραγουδιστής, ο οποίος το περασμένο Σάββατο εισέβαλε σε πλήρη σύγχυση στο Εφετείο Αθηνών, λέγοντας ότι θέλει να παραδοθεί!

Ο 34χρονος συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και με 1,5 εκατ. ευρώ μέσα σε σακβουαγιάζ. Ο δράστης απολογείται αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας στο παρελθόν είχε εντοπιστεί να κάνει συναντήσεις σε καφετέριες με άτομα τα οποία ήταν στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ναρκωτικών και μάλιστα συνελήφθησαν λίγο αργότερα για μικροποσότητες απαγορευμένων ουσιών. Οι Αρχές ασφαλείας είχαν δει το συγκεκριμένο νεαρό να έχει επαφές με αλβανικής καταγωγής άτομα, χωρίς όμως να τους έχει προκαλέσει τότε το ενδιαφέρον και χωρίς να έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.

Τι θα πει στην απολογία του 

  • ότι ήταν υπό την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών
  • ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών 

Ποια η προέλευση των χρημάτων

Άλυτος γρίφος παραμένει η προέλευση των χρημάτων για τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν ότι μία πρώτη εικόνα θα δοθεί από τα κινητά τηλέφωνα του συλληφθέντα, καθώς μέσα από αυτά θα προκύψουν οι συνομιλίες του, η ανταλλαγή μηνυμάτων με άγνωστα άτομα αλλά το κυριότερο ο τηλεφωνικός κατάλογος με τις επαφές του. Το ενδιαφέρον πάντως των αστυνομικών κέντρισε και το γεγονός ότι τα χαρτονομίσματα που ήταν στο σακβουαγιάζ ήταν παλιά, φθαρμένα και άναρχα -σχεδόν πεταμένα- τοποθετημένα μέσα στο σάκο. Επίσης ήταν χαρτονομίσματα των 50 των 10 και των 5€.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι τα χρήματα να προέρχονται από πώληση ναρκωτικών, κοκαΐνης, και ο 34χρονος να αποτελούσε έναν ιδιόρρυθμο «ταμία» μίας συμμορίας ναρκέμπορων. Τα άτομα που απαρτίζουν τη συμμορία, πιθανότατα δεν είχαν αντιληφθεί ότι έχουν να κάνουν με έναν ασταθή ψυχικά άνθρωπο.

Τι λέει η πρώην σύζυγός του 34χρονου

Η πρώην σύντροφός του έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, στην οποία δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης. «Είμαι πρώην σύντροφος του 34χρονου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον συλληφθέντα» είπε η πρώην γυναίκα του 34χρονου.

Διαβάστε ακόμα:

«Εισβολή» στο Εφετείο: Σοκάρουν όσα αποκάλυψε ο πρώην παίκτης ριάλιτι – Απολογείται ο 34χρονος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This