Η ερωτική αντιζηλία όπλισε το χέρι μητέρας δύο παιδιών – Μαχαίρωσε μια 27χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Η δράστιδα ωρυόταν ότι η γυναίκα-θύμα της επίθεσής της έχει σχέση με τον άνδρα της

Must Read

Ένα αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επιτέθηκε σε μια 27χρονη και τη μαχαίρωσε στην κοιλιά!

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, έξω από το σπίτι όπου μένει η αδελφή του θύματος, με τη δράστιδα, η οποία κατοικεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, να φτάνει στο σημείο και να επιτίθεται με ένα κουζινομάχαιρο στην 27χρονη, τραυματίζοντάς την στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αιτία της επίθεσής της φέρεται να είναι ότι, σύμφωνα με τη δράστιδα, το θύμα είχε συνάψει παράνομη σχέση με τον σύζυγό της!

Αμέσως μετά την επίθεση, στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και συνέλαβε τη δράστιδα, η οποία, αύριο Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Όσον αφορά στην 27χρονη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Συγκλονισμένη, η αδελφή της 27χρονης που δέχτηκε την επίθεση, περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και δεν ξέρω πως βρέθηκε εδώ αυτή η γυναίκα. Εγώ δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Εγώ όμως ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κλειστός άνθρωπος η αδελφή μου και δεν μιλάει για τα προσωπικά της».

Δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο

«Τώρα πονούσε πολύ, δεν πρόλαβα να την ρωτήσω αν αυτή η γυναίκα έλεγε αλήθεια. Δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο, αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Να έχω μέσα στο σπίτι το παιδί μου, που είναι μόλις 7,5 ετών με πολλά προβλήματα υγείας, και έξω να γίνεται όλο αυτό», προσθέτει.

Στο newsit.gr μίλησε και ο γαμπρός του θύματος, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο συμβάν: «Ήμουν μέσα στο σπίτι μου με τη γυναίκα μου και το παιδί μας, το οποίο έχει και πολλά προβλήματα υγείας. Τρώγαμε εκείνη την ώρα και ξαφνικά ακούσαμε φασαρία, φωνές, καυγάδες. Βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε και είδαμε την αδελφή της γυναίκας μου μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα από πάνω της. Προσπάθησα να τελειώσω αυτή την κατάσταση και έσπασα κι εγώ ένα τραπέζι που υπήρχε στην αυλή. Τελικά ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε».

  • Δείτε πλάνα από τον τόπο του εγκλήματος:

https://youtu.be/J8iOS_EK-Yg

https://youtu.be/3OVdVrjltzU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This