Ερωτική αντιζηλία «πίσω» από τη δολοφονία 17χρονου που το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο Βοτανικό

Ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό

Must Read

Δύο νεαροί λογομάχησαν για τα «μάτια» μιας κοπέλας, τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν, κάτι που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να χάσει τη ζωή του από το χέρι του άλλου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στη διαπίστωση πως η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου στην οδό Ορφέως, στο χωράφι πίσω από τη δομή του Ελαιώνα, από εργαζόμενο, ανήκε σε 17χρονο Αφγανό, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα από τη μητέρα του, πριν από τρεις ημέρες. Κατά την ιατροδικαστή εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άτυχος νεαρός έφερε τραύματα στο θώρακα από μαχαίρι και ήταν νεκρός τουλάχιστον τρία 24ωρα.

Στην πορεία «ξεδιπλώθηκε» η ιστορία γύρω από το έγκλημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τον 24χρονο δράστη της δολοφονίας του 17χρονου «όπλισε» η ερωτική αντιζηλία.

Την ημέρα του φονικού, ο 17χρονος είχε επισκεφτεί τον 24χρονο ομοεθνή του, στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με την πρώην σύντροφό του. Κάποια στιγμή ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο νέους και λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι τρεις τους περπατούσαν στην περιοχή του Βοτανικού, ο 24χρονος οδήγησε σε απόμερο σημείο τον 17χρονο για να «μιλήσουν», όπου και τού κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα.

«Αν μιλήσεις, θα σκοτώσω κι εσένα»

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν επέστρεψε μέσα στα αίματα, ο δράστης φέρεται να είπε στην τρομοκρατημένη κοπέλα «αν μιλήσεις, θα σκοτώσω κι εσένα». Στη συνέχεια γύρισαν στο σπίτι και, προσποιούμενος ότι πηγαίνει να φέρει φαγητό, εξαφανίστηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε, τελικά, χθες το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, λίγο πριν εγκαταλείψει τη χώρα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνούσαν την υπόθεση, είχαν ταυτοποιήσει τον 24χρονο δράστη μέσα από μαρτυρίες, αλλά και βιντεοληπτικό υλικό και έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This