Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαζόμενοι Χαλυβουργικής: Kαίνε λάστιχα και έκλεισαν τμήμα της εθνικής Αθηνών-Κορίνθου (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τρεις μήνες απλήρωτοι είναι οι 200 περίπου εργαζόμενοι στη Χαλυβουργική, με πολλούς από εκείνους να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση, είμαστε απόλυτα εγκλωβισμένοι εδώ και πολύ καιρό στην Χαλυβουργική. Εδώ και τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι και δυστυχώς δεν παίρνουμε από κανέναν μία σαφή απάντηση για το τι θα γίνει, αλλά και για τα λεφτά μας», αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Χαλυβουργικής κ. Γιώργος Γάκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γάκης ανέφερε πως από τον Δεκέμβριο του 2018 το εργοστάσιο είναι χωρίς ρεύμα. Συγκεκριμένα ανέφερε «έχουμε φτάσει στο μηδέν».

Oι εργαζόμενοι στο πλαίσιο της κινητοποιήσης έχουν βάλει μια φωτιά, καίγοντας λάστιχα, ενώ για λίγη ώρα θα μείνει κλειστή η μία λωρίδα στην Αθηνών-Κορίνθου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ