Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαψεύδει πως έδωσε σε οδό το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου

Τι ακριβώς έχει συμβεί με την συγκεκριμένη ονοματοδοσία;

Must Read

Πριν από λίγες ώρες, η χήρα του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, έκανε γνωστό μέσα από τα social media, ότι στη Θεσσαλονίκη, ένας δρόμος μετονομάστηκε σε οδό Τόλη Βοσκόπουλου, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία.

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο. Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη.Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης όμως διέψευσε την είδηση, αναφέροντας ότι δεν έχει συμβεί αυτό, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή και να ψηφιστεί η σχετική απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Συνδέσεις” η ταμπέλα αυτή φαίνεται να τοποθετήθηκε από έναν θαυμαστή του Τόλη Βοσκόπουλου που θα επιθυμούσε να υπάρχει ένας δρόμος με το όνομά του στη Θεσσαλονίκη, επομένως πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι επίσημη.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This