Εικόνες ντροπής στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στάζουν νερά από τις ολοκαίνουριες οροφές λόγω των βροχοπτώσεων!

Πάλι ρεζίλι γίναμε στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας

Must Read

Εικόνες ντροπής και αίσχους που δεν «ταιριάζουν» σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, παρακολουθούν έντρομοι οι ξένοι τουρίστες που βρίσκονται στο Αεροδρόμιο της Μακεδονίας. Νερά που στάζουν από την οροφή και… κουβάδες παντού διασύρουν την εικόνα της Ελλάδας και των υποδομών της εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Μία έντονη βροχόπτωση στη συμπρωτεύουσα είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με τους εργαζόμενους να επιχειρούν για αρκετή ώρα να μαζέψουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να τα περιορίσουν με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα περίπου που συμβαίνει μετά τις νεροποντές, και αφορά τις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται καθημερινά ρεκόρ τουριστών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διαμορφώνοντας έτσι μια δυσάρεστη εικόνα.

Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» αναφέρουν ότι πράγματι λόγω της βροχόπτωσης έσταζαν τα νερά, και τονίζουν ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν αφορά το ίδιο σημείο όπου έσταζαν τα νερά και τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν μπλε λεκάνες ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This