Τέλος οι ουρές στο μετρό – Με τραπεζικές κάρτες θα ανοίγουν οι μπάρες

Must Read

Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των επιβατών των ΜΜΜ το υπουργείο Μεταφορών σχεδιάζει να ενσωματώσει μία ειδική εφαρμογή στα ηλεκτρονικά εισιτήρια από το 2020.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει τη χρέωση των μετακινήσεων και με ανέπαφες χρεωστικές κάρτες. Πρόκειται για δυνατότητα που θα επιτρέπει στους επιβάτες να περνούν από τις μπάρες του μετρό και των άλλων συγκοινωνιακών μέσων χρησιμοποιώντας μόνο τις τραπεζικές κάρτες πληρωμών χωρίς να αγοράζουν εισιτήριο.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, αυτό θα επιτυγχάνεται με τη χρήση τεχνολογίας του ανοικτού κυκλώματος που επιτρέπει να χρησιμοποιούνται τραπεζικές κάρτες ως εισιτήρια. Στο Λονδίνο αυτό το μέτρο εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια με σημαντικά οφέλη για τους συγκοινωνιακούς φορείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This