Θρίλερ στα Κουφονήσια: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στη σακούλα

Η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπο, ενώ η δεύτερη παραμένει αδιευκρίνιστου είδους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το πτώμα που βρήκε σε σακούλα στην παραλία Φυκιό στα Κουφονήσια τουρίστας, καθώς τελικά βρέθηκαν όχι μόνο μία αλλά δύο σοροί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr είναι ανθρώπινοι.

Οι σοροί είναι σε πολύ προχωρημένη σήψη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν σχεδόν σκελετοί.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλη Ραπτάκη κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο που εικάζεται ότι ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Δείτε επίσης: Μακάβριο εύρημα στα Κουφονήσια – Τουρίστας βρήκε πτώμα μέσα σε σακούλα!

Υπενθυμίζεται ότι τις σορούς εντόπισε Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι.

Ο τουρίστας αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τα ευρήματα στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις και από εκεί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φυκιό Κάτω Κουφονησίου. Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό, ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This