Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Must Read

Πανικός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη όταν το αεροπλάνο της εταιρείας Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω αδιαθεσίας του πιλότου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου, όταν το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ. Βρίσκονταν στα 30.000 πόδια, όταν οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι ο πιλότος είχε λιποθυμήσει.

Τρόμος για τους επιβάτες από τις αναταράξεις

Έπιβάτης της πτήσης LS1239 μιλώντας στο Birmingham Live δήλωσε ότι το χάος ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης στο αεροπλάνο υπήρξαν αναταράξεις. «Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρξαν αναταράξεις», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης».

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Το αεροπλάνο παρέμεινε στο αεροδρόμιο του «Μακεδονία» για τουλάχιστον μια ώρα, ενώ έφθασε στον τελικό προορισμό του έπειτα από καθυστέρηση οκτώ ωρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This