Κραυγή αγωνίας: «Θέλω να μην είμαι αύριο άλλη μια κοπέλα που θα την σκοτώσει ο πρώην άνδρας της»

Εφιάλτης για 29χρονη – Ο εν διαστάσει σύζυγός της έχει καταδικαστεί οκτώ φορές για κακοποίηση, αλλά παραμένει ελεύθερος

Must Read

Με τρεμάμενα χέρια και φωνή που έσπαγε από την ταραχή, μια 29χρονη στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ3 τον εφιάλτη που ζει με τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος ενώ έχει καταδικαστεί οκτώ φορές για ενδοοικογενειακή βία, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

«Όπου πάω με φόβο, αφήνω τα παιδιά να πάω στη δουλειά, να πάω στην αδελφή μου. Βλέπω να είναι πίσω μου να με χτυπήσει. Πάω παντού με φόβο, στο σούπερ μάρκετ, στη δουλειά, φοβάμαι για τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Και ούσα ιδιαίτερα φορτισμένη συμπλήρωσε:

«Δεν μπορώ να βρω άκρη, δεν μπορώ. Εγώ θέλω να μην είμαι αύριο μια άλλη κοπέλα που θα την σκοτώσει ο πρώην άνδρας της. Βλέπω τόσα πολλά στην τηλεόραση και λέω αύριο, μεθαύριο θα είμαι εγώ αυτή η γυναίκα που θα με σκοτώσει».

Ο 38χρονος πρώην σύζυγός της έχει συλληφθεί και καταδικαστεί οκτώ φορές, με την τελευταία να είναι σήμερα (1/9) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, όμως η έφεσή του, εκ του νόμου έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα κι έτσι παραμένει ελεύθερος.

«Δεν υπάρχει νόμος γι’ αυτά τα πράγματα; Τόσες φορές έχει μπει μέσα, με έχει χτυπήσει, πάω στο νοσοκομείο με αίματα», ξεσπά η 29χρονη γυναίκα.

«Φοβάμαι ότι μπορεί να μιλάμε για συζυγοκτονίες και γυναικοκτονίες, αλλά το νομοθετικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία θεωρώ ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί. Με την έννοια ότι δεν προστατεύεται (σ.σ. η γυναίκα) καθότι όλες οι ποινές είναι πλημμεληματικές, (ο 38χρονος) ασκεί έφεση και βγαίνει έξω», επεσήμανε ο Θανάσης Στυλιανίδης, συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This