Τραγωδία στον Ωρωπό: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο – Το συγκινητικό μήνυμα της ομάδας του

Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 17χρονος ντελιβεράς στον Ωρωπό, όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το μηχανάκι του άτυχου νεαρού.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε έξω από τις Παλιές Φυλακές και σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, αφού χτύπησε τον 17χρονο ντελιβερά εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε, ωστόσο το πρωί που ο 17χρονος κατέληξε στα τραύματά του, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ ανακάλεσε και τότε εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα.

Σημειώνεται πως ο νεαρός ντελιβεράς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Το συγκινητικό «αντίο» της ομάδας του

Συγκινεί το μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Ωρωπός, ομάδα στην οποία έπαιζε ο άτυχος 17χρονος.

«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος, πλέον, λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι, αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!», γράφει η ανακοίνωση της ομάδας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This