Έβρος: Ταξίαρχος του πυροβολικού πέθανε ξαφνικά – Έντονη ανησυχία στις ΕΕΔ

Πριν από δύο μήνες έτερος εν ενεργεία Ταξίαρχος παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από την υπηρεσία

Must Read

Από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή ένας εν ενεργεία Ταξίαρχος πυροβολικού στον Έβρο, σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη Θράκη, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.

Τον Ταξίαρχο, Διευθυντή Πυροβολικού στο Δ’ΣΣ, Αθανάσιο Βουδρισλή, έναν ικανότατο αξιωματικό, ιδιαίτερα γνωστό για το ήθος του, αποχαιρέτισαν σήμερα στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιαννιτσά Πέλλας συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταξίαρχος αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ κατέληξε χθες το πρωί, καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση του θανάτου του, ωστόσο, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των στελεχών των ΕΕΔ, καθώς πριν από δύο μήνες περίπου, έτερος εν ενεργεία Ταξίαρχος, Διοικητής Σχηματισμού της περιοχής ευθύνης του Δ’ΣΣ, παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί και συνακόλουθα να αντικατασταθεί από την υπηρεσία.

Υπηρετούσαν σε νευραλγικά πόστα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Τον παραπάνω προβληματισμό αναφορικά με τα διαδοχικά περιστατικά εντείνει το γεγονός ότι και οι δύο αξιωματικοί που υπηρετούσαν στη Θράκη, νόσησαν ξαφνικά και παρότι αμφότεροι σε απολύτως παραγωγική ηλικία, υπηρετώντας μάλιστα σε νευραλγικά πόστα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ακόμη και όσοι από τα ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποδίδουν τα απανωτά περιστατικά σε απλή σύμπτωση, παρατηρούν, ωστόσο, πως η διαρκής, καθημερινή πίεση που υφίστανται οι Έλληνες αξιωματικοί εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητας, είναι μια παράμετρος που θα πρέπει στο εξής να ληφθεί ακόμη πιο σοβαρά υπόψη, με δεδομένο ότι για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, με αποκορύφωμα την υβριδική επιχείρηση του Μαρτίου του 2020, οι προκλήσεις των γειτόνων είναι διαδοχικές και ακατάπαυστες.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This