Δίποδο… ζώο στη Μύκονο έδεσε και έσερνε άλογο με το αγροτικό του!

Η βαναυσότητα του δράστη καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Must Read

Δεν λένε να γίνουν άνθρωποι έστω και στο ελάχιστο μερικοί, όπως ένας 60χρονος που συνελήφθη στη Μύκονο για την κακοποίηση του αλόγου του, που είχε δέσει και έσερνε με το αγροτικό του, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τον παρόμοιο βασανισμό του άτυχου γαϊδουριού από τον αντιδήμαρχο Ζίτσας Ιωαννίνων.

Η βαναυσότητα του 60χρονου καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο ιδιοκτήτης του αλόγου το έσερνε δεμένο με το αυτοκίνητό του και εκείνο προσπαθούσε ασθμαίνοντας να σταθεί στα πόδια του. Ο οδηγός του οχήματος κινείτο με ταχύτητα στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Ανω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη Χώρα του νησιού, και φαίνεται ότι δεν νοιάστηκε στιγμή τι θα γινόταν αν το άλογο έπεφτε και κατέληγε να σέρνεται στην άσφαλτο με το σχοινί.

Το κύμα αντιδράσεων κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς, που δέχθηκαν βροχή κλήσεων από φιλοζωικά σωματεία, τα οποία ζητούσαν να εντοπιστεί ο κακοποιητής. Ετσι, χθες το απόγευμα ο 60χρονος ιδιοκτήτης του αλόγου εντοπίστηκε και συνελήφθη για την κακοποίησή του, σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σύρου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου κλήθηκε κτηνίατρος για να εξετάσει το άλογο και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Εάν προκύψει τραυματισμός του, τότε θα επιβαρυνθεί η θέση του 60χρονου.

Το νέο περιστατικό δείχνει ότι κάποιοι δεν νοούν να σεβαστούν τα ζώα, είτε είναι δικά τους είτε όχι. Προφανώς το αυτί του 60χρονου δεν ίδρωσε, όταν προκάλεσε τσουνάμι οργής ο αντιδήμαρχος Ζίτσας με όσα φρικτά έκανε στο γαϊδουράκι του. Σε αυτή την περίπτωση το γαϊδουράκι βρέθηκε να έχει σοβαρά τραύματα που θα το βασάνιζαν φρικτά κι έτσι οι κτηνίατροι αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This