Ο Στέλιος Πέτσας… Next Ksaplostra Model!

Με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση ο υπουργός Εσωτερικών σε beach bar του Πόρτο Ράφτη

Must Read

Το καλοκαίρι για κάποιους υπουργούς συνεχίζεται, με τον Στέλιο Πέτσα να νομίζει ότι πετάχτηκε για μπανάκι μέχρι το Σεν Τροπέ! Γιατί για το διάσημο θέρετρο είναι το look του υπουργού Εσωτερικών, που με στιλ Next Ksaplostra Model θα κάνει ακόμη και τον Καράβα του «GNTM» να… ζηλέψει!

Βέβαια, ο Στέλιος Πέτσας δεν πετάχτηκε στο Σεν Τροπέ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά στο Πόρτο Ράφτη, έτσι για να ξεσκάσει από το βαρύ χαρτοφυλάκιό του! Φορώντας μαγιό με γαλαζόασπρα λουλουδάκια ως μοτίβα, αθλητικά παπούτσια, μοδάτο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου αλά σταρ του Χόλιγουντ, έκανε την εμφάνισή του στο beach bar ονόματι «Nakal state of mind». Διαφήμισε μάλιστα αυτή του την εξόρμηση και στο Instagram, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε «Summer is still here – Εδώ έχει πάντα ήλιο»!

Δεν συμβαίνει όμως να έχει ήλιο στην κοινωνία, που αυτή τη στιγμή «καίγεται» για τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσει, για τα έξοδα των παιδιών που θα πάνε στο σχολείο και για χίλια δυο ακόμη θέματα… Κι ενώ «έξω» έχει καταιγίδα, στο Πόρτο Ράφτη έχει ήλιο για τον υπουργό, που συνεχίζει τα μπάνια του.

Κι αν έπαιζε στα decks και η Ράνια Κωστάκη, την οποία είχε απολαύσει σε πάρτι πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη (όπως είχαμε αποκαλύψει με πρωτοσέλιδό μας), θα της έδινε και παραγγελιά… «Locomondo» και «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This