Κατέστρεψαν τα τουρνικέ που είχαν τοποθετηθεί στο κτίριο της Διοίκησης του ΑΠΘ

Άγνωστοι οι δράστες...

Must Read

Αρχές Αυγούστου τα τοποθέτησαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πλέον τα τουρνικέ είναι… άχρηστα!

Ο λόγος; Όπως αναφέρει το grtimes.gr, αμέσως μετά τη λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές και βανδαλισμούς στο κτίριο της Διοίκησης, ενώ έσπασαν και τα τουρνικέ που υπάρχουν στην είσοδο.

Την ώρα, δηλαδή, που τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων αποχωρούσαν από το κτίριο της διοίκησης για να μεταφερθούν στη Σχολή Θετικών Επιστημών από όπου και ξεκίνησε η κινητοποίηση, άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές και πέτρες στα τουρνικέ που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στην είσοδο και έξοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν σχεδόν ολοσχερώς.

Σημειώνουμε πως τα τουρνικέ είναι ειδικά συστήματα με περιστρεφόμενο μηχανισμό με βραχίονες, τα οποία συνήθως συναντάμε σε αεροδρόμια και μουσεία, και τοποθετούνται έτσι ώστε να επιτρέπεται κάθε φορά η είσοδος ενός ατόμου, κατόπιν επίδειξης ταυτότητας ή άλλου σχετικού εγγράφου.

*πηγή φωτο / video: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This