Κοπέλα μαχαίρωσε στο θώρακα τον σύζυγό της, μπροστά στο μωρό τους

Must Read

Ανδρόγυνο καβγάδισε άγρια, με την 20χρονη κοπέλα να παίρνει ένα μαχαίρι και να το καρφώνει στον θώρακα του 31χρονου συζύγου της, μπροστά στον μόλις δύο ετών γιο τους.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Ιωάννη Ευβοίας, με τη νεαρή γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, πεπεισμένη πως ο σύζυγός της την απατά, καθώς «ανακάλυψε», όπως ισχυρίστηκε, στο κινητό του ερωτικά μηνύματα με άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με το evima.gr, το νέο αυτό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας είχε ως κατάληξη, πέρα από τον τραυματισμό του 31χρονου, το να υποβληθούν μηνύσεις εκατέρωθεν στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ωστόσο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νέων, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This