Απόπειρα αυτοκτονίας από την 23χρονη ΑμεΑ που τη βίαζε ο θείος της και την έδιωξε η μάνα της

Αδιανόητα πράγματα

Must Read

Δεν τα χωρά ανθρώπινος νους τα όσα αποκαλύπτονται στην υπόθεση της 23χρονης με νοητική υστέρηση, την οποία όχι μόνο η ίδια της η μητέρα την πέταξε στον δρόμο γιατί, όπως είπε, «δεν την άντεχε», αλλά κατήγγειλε και ότι ο 40χρονος θείος της την βίαζε!




Αυτό που άφησε ενεούς όσους βρίσκονταν στην αίθουσα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, είναι πως τόσο η 50χρονη μητέρα, όσο και οι δύο άλλες κόρες της και αδελφές της 23χρονης, δεν το αρνήθηκαν, αλλά κατέθεσαν ότι ήταν μάρτυρες προσωπικών επαφών του αδελφού και θείου τους με την κοπέλα που έχει νοητική υστέρηση!




Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Βόλο, χθες βράδυ η 23χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας χάπια στο σπίτι της νονάς της, η οποία την φιλοξενεί. Η 65χρονη γυναίκα μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This