Δήλωσε στην αστυνομία ότι «προκάλεσε» τον σύντροφό της να την τραυματίσει!

Απίστευτη ιστορία στο Ρέθυμνο!

Must Read

Ελεύθερος με εντολή της Εισαγγελίας Ρεθύμνου αφέθηκε ένας 44χρονος Αυστριακός, ο οποίος συνελήφθη χθες με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς η 40χρονη σύντροφός του βρέθηκε με εγκαύματα στο σώμα της.

Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, εκείνη «τον ώθησε στην απόφαση να την τραυματίσει»!

Σύμφωνα με το goodnet.gr και την ΕΡΤ, η περίεργη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε χθες, όταν οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι στο Ρουσοσπίτι Ρεθύμνου υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πιθανή ρίψη καυστικού υγρού, καθώς η 40χρονη πήγε σε διπλανό σπίτι τραυματισμένη.

Όταν έφτασε η αστυνομία διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και είχε στο σώμα της σημάδια από έγκαυμα. Τόσο η ίδια, όσο και ο 44χρονος σύντροφός της μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ρεθύμνου, με τον δεύτερο να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Το βράδυ η 40χρονη συνήλθε από τη μέθη και δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, ενώ αρνήθηκε και την παροχή υποστήριξης από ειδικές δομές.

Σύμφωνα με το goodnet.gr ακόμα δεν έχει προκύψει με βεβαιότητα πως και με τι τραυματίστηκε η γυναίκα, καθώς  καυστικό υγρό δεν βρέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This