Τραγική κατάληξη στην Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη ο άντρας της!

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία

Must Read

Δεν τα κατάφερε τελικά η άτυχη γυναίκα από την Κομοτηνή, η οποία την περασμένη Πέμπτη, 8/9, είχε δεχτεί επίθεση από τον σύζυγό της γιατί τού ζήτησε να χωρίσουν!

Ακόμη ένα θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας, δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για τη ζωή της η 55χρονη, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά! Η γυναίκα νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου είχε διασωληνωθεί με πάνω 70% εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Κατόπιν μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στη Θεσσαλονίκη όπου τελικά κατέληξε. Ο 62χρονος δράστης έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, κατηγορία που θα αλλάξει καθώς η γυναίκα πέθανε. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να το «μετάνιωσε», έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ανάπηρη, καθώς είχε χάσει το πόδι της από διαβήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι ΑμεΑ. Όπως είχαν μεταδώσει τότε τοπικά μέσα, το παιδί της οικογένειας, ένα αγόρι, 15 ετών, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς που το είδαν να κινείται εμφανώς χωρίς συναίσθηση προσανατολισμού, ακόμη και μέσα στον δρόμο, με κίνδυνο να παρασυρθεί από διερχόμενα οχήματα.

Διαβάστε ακόμα:

«Εξοργίστηκα», είπε ο 62χρονος που πήγε να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This